روانشناسی | تاریخچه،روش ها، نظریه ها + یافتن یک درمانگر

  1. خانه
  2. مقالات روانشناسي
  3. عمومی
  4. روانشناسی | تاریخچه،روش ها، نظریه ها + یافتن یک درمانگر

روانشناسی چیست؟ چرا جوامع به روانشناس نیاز دارند؟ چه چیزی این رشته و حرفه را منحصر به فرد می‌کند؟ بیش از 60 انجمن روانشناسی ملی، منطقه ای و بین المللی از سراسر جهان در بیانیه ای مشترک برای پاسخ به این سؤالات همکاری کردند. 

خودسازی نشانه بزرگ شدن است.

روانشناسی و روانشناسان چه چیزی به بشریت ارائه می دهند؟ 

از آنجایی که جهان با بحران‌های بی‌سابقه‌ای مواجه است، کمک‌های روان‌شناسان برای کاهش تأثیرات فیزیکی، عاطفی و روانی بر افراد، خانواده‌ها و جوامع ضروری است.

روانشناسی چیست و روانشناسان چه می کنند؟

علم روانشناسی در مورد ماهیت و رشد افکار، عواطف و رفتارهای انسان در هر دو سطح فردی و اجتماعی دانش تولید می‌کند. روانشناسی یک رشته علمی مستقل است که تقریباً در هر جنبه ای از نیازهای بی حد و حصر ما کاربرد دارد. 

روانشناسان در طیف وسیعی از زمینه ها کار می‌کنند، به طور موثر در هر مکانی که عملکرد انسان مطرح است. علم روانشناسی درک ما از رفتار انسان را در زمینه های اجتماعی، فرهنگی و زبانی عمیق تر می کند. 

روانشناسان نقش موثری در حمایت از سلامت و رفاه در سطح جهانی در چارچوب حقوق بشر با هدف بهبود زندگی دارند.

چرا جوامع به روانشناس و مشاور نیاز دارند؟

برای جوامع از نظر انسانی و مالی حضور روانشناسان سودمند است،چرا که این قشر زحمت کش کمک‌های مستقل و مهمی در کاهش درد و رنج و بهبود زندگی مردم ایفا می‌کنند. 

عوامل اجتماعی تعیین کننده سلامت، مانند آموزش، غذا و تغذیه کافی، استاندارد معقول زندگی، فرصت های شغلی و رفتار عادلانه به عنوان حقوق اساسی بشر در اهداف توسعه پایدار سازمان ملل به رسمیت شناخته شده اند. 

پرداختن به چالش‌های سلامت روان، مانند افسردگی و اضطراب، که اغلب نتیجه عدم توجه به عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت هستند، سالانه 1 تریلیون دلار در کاهش بهره‌وری اقتصاد جهانی هزینه دارد. 

با این حال، پیشگیری و مداخله در شرایط سلامت روانی بسیار سودمند بوده است. وقتی علم روان‌شناسی در زمینه‌هایی که انسان‌ها در آن زندگی می‌کنند، کار می‌کنند ، نقش ایفا می‌کنند، پتانسیل و بهره‌وری افزایش می‌یابد. 

در مورد اختلالات روانی، اکثر جوانان و بزرگسالان تقریباً در همه کشورهای جهان به دلیل منابع مالی محدود و کمبود ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی ، هیچ درمان روانی دریافت نمی‌کنند.

چه چیزی در مورد روانشناسی و روانشناسان منحصر به فرد است؟

روانشناسان تحقیقات بیولوژیکی، اجتماعی و محیطی را درک می‌کنند و برای به کارگیری شواهد محکم برای بهبود زندگی انسان در فرهنگ ها و زبان های مختلف آموزش دیده اند. برای روانشناس شدن باید دانش و استانداردهای بالای حرفه ای، علمی و اخلاقی را آموزش دید. 

آمادگی پیشرفته وتخصص حرفه ای روانشناسان، بر استقلال فنی و علمی و نقش‌های مستقل در تیم‌های فرا رشته‌ای برای ارتقای رفاه انسان در هر زمینه‌ای از زندگی (مانند خانواده، مدرسه، دانشگاه، بهداشت، محل کار، خدمات عمومی، و جوامع) تاکید دارد.

روانشناسان با استفاده از روش علمی و مهارت های تشخیصی، ارزیابی و استدلال تکمیلی برای ارائه رویکردهای جامع و یکپارچه برای سلامت انسان کار می‌کنند.استفاده از مشاوره روانشناسان برای زمینه های مختلف و دریافت درمان متناسب با آموزش پیشرفته آنها همسو است. 

از آنجایی که جهان با بحران‌های بی‌سابقه‌ای مواجه است، مشارکت روان‌شناسان در کاهش تأثیرات فیزیکی، عاطفی و ذهنی بر افراد، گروه‌ها و جوامع حیاتی است.

هشت ویژگی اصلی که یک روانشناس باید داشته باشد

دانستن اینکه چه ویژگی‌هایی در یک روانشناس مهم‌تر است می‌تواند ارزشمند باشد – چه به دنبال درمان باشید، چه در حال کاوش در یک حرفه یا در روان‌شناسی یا هر دو باشید. خصوصیات شخصی ممکن است ذاتی یا اکتسابی باشد. 

روانشناسان موفق دارای بسیاری از ویژگی های بین فردی هستند که شما در دوست، مربی به دنبال آن هستید. آنها صمیمی، مهربان و دلگرم کننده هستند و روی موفقیت شما سرمایه گذاری می‌کنند. علاوه بر این، روانشناسان به آموزش و اعتبار مناسب برای ارائه مشاوره به مشتریان نیاز دارند.

اشتیاق برای یادگیری

تعهد به یادگیری مادام العمر مشخصه یک روانشناس تواناست. از آنجایی که ایده‌ها و رویکردهای درمانی جدید به طور مداوم ظهور می‌کنند، روانشناسان باید با شرکت در سمینارها، بررسی یافته‌های تحقیقات مبتنی بر شواهد و مشورت با همکاران، حرفه‌ای بودن خود را حفظ کنند. 

اگر روانشناس آمادگی کافی برای کار با نوع خاصی از مشتری یا موقعیت را نداشته باشد، تمایل به کمک به افراد می‌تواند نتیجه معکوس داشته باشد. توصیه های نامناسب یا تشخیص نادرست می‌تواند به شدت به مشتری آسیب برساند. 

روانشناسان باید خودآگاهی داشته باشند تا زمینه هایی را که نیاز به آموزش بیشتر دارند تشخیص دهند.

یکدلی

روانشناسان احساس همدلی و نگرانی واقعی دارند. آنها متوجه تفاوت های ظریف در لحن صدا و زبان بدن می شوند. مهارت هایی مانند گوش دادن فعال و تأمل، مراجعین را تشویق می‌کند تا افکار، احساسات و باورهای سرکوب شده را به اشتراک بگذارد. 

روانشناسان با درک و پذیرش احساسات قدرتمندی که تخلیه می‌شوند، ارتباط برقرار می‌کنند. آنها در تلاش برای درک آنها و ایجاد تغییر، هنگام کار با مراجعین واکنش ها و احساسات خود را مدیریت می‌کنند.

توانایی حل مسئله

روانشناسان صبورانه منتظر می‌مانند تا مشتری صحبت کند، مشکلات را شناسایی کند و دلایل نارضایتی از شرایط زندگی را بیان کند. اهداف مورد نظر مورد بحث قرار می‌گیرد و یک طرح درمانی ایجاد می‌شود که مراحل بعدی درمان را مشخص می‌کند.

مرزهای مناسب

روانشناسان به مرزها پایبند هستند و هرگز از خط قرمز حرفه ای و درمانی عبور نمی‌کنند. آنها فاصله شخصی مناسب را حفظ می‌کنند. 

همچنین پس از ساعت‌هایی که روان‌شناس در دسترس نیست، به مراجعان دستورالعمل‌هایی برای درخواست کمک داده می‌شود. 

امانت

مشتریان متوجه می‌شوند که آیا یک روانشناس قابل اعتماد است یا خیر؟ روانشناسان با تاکید بر رازداری نشان می‌دهند که می‌توان به آنها اعتماد کرد. 

به عنوان بخشی از دریافت اولیه مشاوره روانشناسی ، مشتریان و مراجعین از حقوق حریم خصوصی خود مطلع می‌شوند. 

روانشناسان به مراجعان اطمینان می‌دهند که آزادانه افکار و احساسات خود را بدون قضاوت با روان شناس به اشتراک بگذارند.مطمئناً بازخورد مشاوره به مراجعین سازنده و حمایت کننده است.

صبر

روانشناسان واقع گرا هستند و می‌دانند که رفتارهای طولانی مدت و ناسازگار را نمی‌توان به سرعت فراموش کرد. به جای اینکه به مشتری بگویند چه چیزی را باید تغییر دهد و چگونه آن را تغییر دهد، با صبر و حوصله مشتری را در فرآیند خودیابی راهنمایی می‌کنند. 

آنها می‌دانند که پیشرفت غیرخطی و پسرفت ها رایج است. مشتریان عصبانی یا مقاوم قبل از اینکه آماده انجام این کار شوند مجبور یا دستکاری نمی شوند تا تغییر کنند.

هسته اخلاقی جامد

روانشناسان اخلاق مدار، استانداردهای تعیین شده توسط هیئت صدور مجوز دولتی روانشناسی را دارا می‌باشند. آنها صراحت، صداقت و شفافیت را نشان می دهند. 

همه چیز از مشاوره به مراجعین گرفته تا نوشتن یادداشت های پرونده تا صورتحساب بیمه ممکن است دردساز باشد. رفتارهای روانشناسان اخلاق مدار با نگرش ها و ارزش های اظهار شده آنها همخوانی دارد.

حساسیت بین فرهنگی

خودآگاهی و تعهد، نشانه‌ی یک روانشناس مؤثر است. رویکرد کاتر کوکی برای تشخیص و درمان مراجعان در یک جامعه کثرت‌گرا کارساز نیست. 

روانشناسان آگاه اجتماعی ساختارهای اجتماعی مانند نژاد، قدرت، امتیازات و ستم سیستمی را درک می‌کنند. آنها تعصبات شخصی خود را می‌شناسند و با آنها مقابله می‌کنند و در عین حال تلاش می‌کنند در عمل خود منصفانه، عادلانه و فراگیر باشند.

بخشش و گذشت در زندگی

انواع روانشناسی 

روانشناسی تحلیلی
روانشناسی حیوانات
روانشناسی ناهنجاری
تحلیل رفتار کاربردی
روانشناسی کاربردی
روانشناسی رفتاری
ژنتیک رفتاری
طب رفتاری
روانشناسی زیستی
روانشناسی سیاه
عصب شناسی شناختی
روانشناسی شناختی
روانشناسی جامعه
روانشناسی تطبیقی
تحلیل رفتار بالینی
روانشناسی بالینی
روانشناسی مصرف کننده
روانشناسی مشاوره
روانشناسی جنایی
روانشناسی انتقادی
روانشناسی میان فرهنگی
عصب شناسی فرهنگی
روانشناسی فرهنگی
روانشناسی سایبری
روانشناسی رشد
روانشناسی افتراقی
روانشناسی گفتمانی
روانشناسی اکولوژیک
روانشناسی اقتصادی
روانشناسی آموزشی
روانشناسی مهندسی
روانشناسی محیطی
روانشناسی تکاملی
تحلیل تجربی رفتار
روانشناسی تجربی
روانشناسی فیلیپینی
روانشناسی قانونی
روانشناسی سلامت
روانشناسی انسان گرا
روانشناسی خیالی
روانشناسی هندی
روانشناسی بومی
روانشناسی تفاوت های فردی
روانشناسی صنعتی و سازمانی
روانشناسی بین المللی
روانشناسی تحقیقی
روانشناسی حقوقی
روانشناسی ریاضی
روانشناسی رسانه
روانشناسی پزشکی
روانشناسی نظامی
روانشناسی اخلاقی
روانشناسی موسیقی
عصب روانشناسی
روانشناسی بهداشت حرفه ای
فرا روانشناسی
روانشناسی صلح
روانشناسی عملکرد
روانشناسی شخصیت
فلسفه روانشناسی
روانشناسی فیزیولوژیکی
روانشناسی پلیسی
روانشناسی سیاسی
روانشناسی مثبت
روانشناسی پیش و پری ناتال
روانشناسی حل مسئله
روانکاوی
روانشناسی زبان
روانشناسی و حقوق
روانشناسی هنر
روانشناسی دین
روان سنجی
روانشناسی
روان انکولوژی
آسیب شناسی روانی
روان فارماکولوژی
سایکوفیزیولوژی
روان درمانی
روانشناسی کمی
روانشناسی اجتماعی
روانشناسی ورزشی
روانشناسی سیستم ها
روانشناسی نظری
روانشناسی ترافیک
روانشناسی فراشخصی

مکاتب فکری تأثیرگذار در روانشناسی 

رویکرد فعالیت محور
روانشناسی تحلیلی
ضد روانپزشکی
روانشناسی ناهنجاری
انجمن گرایی
رفتارگرایی 
ژنتیک رفتاری
انرژی زیستی
روانشناسی زیستی
مدل زیست روانی اجتماعی
شناخت گرایی
سازه
روانشناسی فرهنگی-تاریخی
روانشناسی توصیفی
روانشناسی رشد
اکوپسایکولوژی
روانشناسی اکولوژیک
نظریه سیستم های اکولوژیکی
روانشناسی محیطی
روانشناسی تکاملی
روانشناسی وجودی
تجزیه و تحلیل تجربی رفتار 
کارکرد گرایی
روانشناسی گشتالت
گشتالت درمانی
روانشناسی انسان گرا
روانشناسی فردی
روانشناسی صنعتی
روانشناسی رهایی
لوگوتراپی
روانشناسی ارگانیسمی
روانشناسی سازمانی
روانشناسی پدیدارشناسی
روانشناسی فرآیند
روانکاوی
رفتارگرایی رادیکال – اغلب یک مکتب فلسفی در نظر گرفته می شود، نه روانشناسی.
روانشناسی خود
روانشناسی اجتماعی (روانشناسی اجتماعی فرهنگی)
تمرین مبتنی بر قدرت
ساختارگرایی
روانشناسی سیستم ها
تحلیل تراکنش
روانشناسی فراشخصی

اهمیت خودشناسی در زندگی روزمره

انواع رویکرد روانشناسی

هفت رویکرد مختلف روانشناسی به بشریت در حل مشکلات روزمره‌ی ما که با آن روبرو هستیم کمک زیادی کرده است. این هفت رویکرد مختلف به روانشناسی در انواع مختلف حوزه‌ها و دیدگاه‌ها در تلاش برای درک خودمان و چگونگی تأثیرگذاری دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم می‌پردازند. 

روانشناسان تمام زندگی خود را وقف درک این دو چیز به روش های مختلف کرده اند، به همین دلیل است که آنها را به زیر شاخه‌های این موضوع شگفت انگیز تقسیم کرده اند. 

روانشناسی واقعاً موضوعی شگفت‌انگیزی است، زیرا می‌تواند در بسیاری از جنبه‌های مختلف زندگی انسان به کار رود. این دیدگاه ها کامل نیستند و قطعاً گاهی یک طرفه به نظر می‌رسند، اما این نظریات را نادیده نمی‌گیرد. 

این نظرات با ارائه بینش، دیدگاه‌ها و نگاه عمیق‌تر به واقعیت‌های فردی ما، زندگی بسیاری از مردم را در سراسر جهان بهتر کرده است. 

اینها خلاصه‌ای از هر یک از این رویکردها هستند و ایده اصلی تلاش آن برای درک واقعیت است. در دهه 1960، این رویکردها واقعاً نقاط عطف و ساختار پشت آنچه ما امروزه به عنوان روانشناسی می‌شناسیم بوده اند و برای مدت طولانی ادامه خواهند داشت. 

در زیر 7 رویکرد روانشناسی آورده شده است.

 

1. رویکرد پویای روانی

رویکرد پویای روانی از زمان زیگموند فروید شروع شد. این دیدگاه روانشناسی مبتنی بر رفتار انسان است که بر نقش ضمیر ناخودآگاه، تجربیات مختلف زندگی در دوران جوانی و پیری و روابط برای توضیح نحوه رفتار انسان ها تأکید می‌کند. 

این رویکرد همچنین برای درمان بیماری‌های روانی افراد با تلاش برای درک بهتر اینکه آن فرد خاص چگونه به جهان نگاه می‌کند و چه چیزی ممکن است طرز تفکر آنها را تغییر داده باشد، مورد استفاده قرار گرفت. 

تحقیقات فروید به او اجازه داد تا ذهن را در سه دسته مختلف قرار دهد که برای مقابله با چیزهای مختلف استفاده می‌شود، آنها id، ego و superego هستند. اینها باعث شد روانکاوی به روشی بسیار محبوب برای روانشناسی تبدیل شود، او شروع به انتشار مطالب خود در اواخر دهه 1800 کرد.

2. رویکرد رفتاری

روانشناسی رفتاری دیدگاهی است که بر فرآیند یادگیری و رفتار یادگیری تمرکز دارد. این رفتارگرایی به گونه‌ای تصور می‌شود که انسان‌ها یا حیوانات در کجا توسط محیط اطراف خود کنترل می‌شوند. 

این رویکرد بررسی می‌کند که چگونه تأثیرات محیطی به نام محرک ها بر رفتار تأثیر می‌گذارد. این رویکرد بسیار به روشی که ما چیزها را یاد گرفتیم و به ویژه نحوه حفظ آن اطلاعات مربوط می‌شود. 

این اطلاعات به ما این امکان را می‌دهد که آن را در موارد مختلفی از جمله سلامت روان با مواردی مانند درمان و مشاوره به کار ببریم.

3. رویکرد شناختی

در طول دهه 1960، دیدگاه جدیدی به نام روانشناسی شناختی شروع به کار کرد. این حوزه از روانشناسی بر فرآیندهای ذهنی مانند حافظه، تفکر، حل مسئله، زبان و تصمیم گیری متمرکز است. 

این دیدگاه تحت تأثیر روانشناسانی مانند ژان پیاژه و آلبرت بندورا، در دهه های اخیر به شدت رشد کرده است.

 

روانشناسان شناختی اغلب از یک مدل پردازش اطلاعات استفاده می‌کنند و ذهن انسان را با یک کامپیوتر مقایسه می‌کنند تا نحوه اکتساب، پردازش، ذخیره و استفاده اطلاعات را درک کنند.

4. رویکرد بیولوژیکی

این مطالعه روانشناسی بر روی ژنتیک تمرکز می‌کند و اینکه چگونه ما محصول ژن های خود هستیم و نه چیز دیگری. 

این رویکرد به روانشناسی از طریق لنزهای بیولوژیکی نگاه می‌کند زیرا افکار، رفتارها و رفتار ما را بررسی می‌کند. این رویکرد توسط علم پشتیبانی شده است و شواهد زیادی برای حمایت از ادعاهای خود دارد که آن را به یک دیدگاه قوی برای روانشناسی تبدیل می‌کند. 

این رویکرد در مورد اهمیت وراثت صحبت می‌کند و اینکه چگونه چیزهایی مانند مغز، سیستم عصبی و سیستم ایمنی چیزهایی هستند که می‌توانند به شیوه ای منفی تحت تأثیر قرار گیرند و بر رفتار شما تأثیر بگذارند. 

همانطور که فناوری گسترش یافته است، به ما اجازه می‌دهد تا نگاه عمیق تری به آناتومی خود داشته باشیم که این رویکرد را با شواهد قوی تری که در زمینه مطالعات روانشناختی بسیار تأثیرگذار بوده است، بیشتر حمایت کرده است.

5. رویکرد میان فرهنگی

رویکرد متقابل فرهنگی، فرهنگ های مختلفی را که مردم در آن زندگی می‌کنند بررسی می‌کند و به این می‌پردازد که چگونه این محیط ها می‌توانند بر رفتار و تصمیم گیری افراد تأثیر بگذارند. 

این رویکرد جدید است و به اندازه 6 رویکرد دیگر روانشناسی وجود نداشته است، اما همچنان نقش بسیار زیادی در درک بهتر رفتار انسان ایفا می کند و بسیار مهم است.

 

نمونه‌های زیادی از تفاوت‌های فرهنگی در روان‌شناسی و چگونگی تأثیر آن‌ها بر رفتار وجود داشته است، شما همچنین فرهنگ‌هایی در فرهنگ‌های دیگر دارید. 

به عنوان مثال فرهنگ ایرانی وجود دارد، اما به دلیل اینکه فرهنگ های کوچک تری در میان انواع مختلف مردم در فرهنگ ایرانی داریم که نقش بزرگی در رفتار و تصمیم گیری روزمره ما دارد.

6. رویکرد تکاملی

روانشناسی تکاملی بر مطالعه چگونگی و توضیح تکامل فرآیندهای فیزیولوژیکی متمرکز است.روانشناسان و محققان اصول اولیه تکامل از جمله انتخاب طبیعی را در نظر گرفته و آن را در پدیده های روانی به کار می‌برند. 

این دیدگاه نشان می‌دهد که این فرآیندهای ذهنی وجود دارند زیرا آنها یک هدف تکاملی را دنبال می‌کنند، آنها به بقا و تولید مثل کمک می‌کنند.

7. رویکرد انسان گرایانه

این رویکرد یک دیدگاه روانشناسی است که به فرد به عنوان یک فرد کامل می نگرد. در تقابل با بخش های رفتاری و روانکاوی روانشناسی شروع به ظهور کرد. این رویکرد در دهه 1950 پدیدار شد و تصمیم گرفت به رفتار افراد از طریق مشاهده و همچنین با نحوه نگاه آن شخص به زندگی نگاه کند. 

این رویکرد بسیاری از حوزه‌های مختلف را در دنیای روان‌شناسی گسترش داد و بینش‌های جدیدی در مورد نحوه درمان و برخورد با بیماران به روانشناسان داد.

خدمات مشاوره روانشاسی

ما در مرکز مشاوره دکتر زهره واثقی در تلاش هستیم تا محیطی امن و در عین حال چالش برانگیز را برای افراد، زوج‌ها و خانواده‌ها فراهم کنیم تا مشاوره و درمان مورد نیاز خود را دریافت کنند. 

هدف نهایی ما این است که هر مراجعه کننده را با ابزارهای لازم برای ایجاد تعاملات مؤثر با خود، دیگران و درمانگرانشان در راستای دستیابی به یک زندگی غنی تر و کامل تر تجهیز کنیم.

تیم ما 

متشکل از متخصصان بهداشت روان بسیار آموزش دیده و شناخته شده ملی است.

برنامه درمان

حداقل یک برنامه یک هفته ای طراحی شده تا شما را در یک فرآیند حقیقت و دگرگونی به پیش ببرد.

درمان

مشاوره توسعه فردی ، زوج درمانی ، خانواده درمانی برای طیف گسترده ای از نگرانی ها و اختلالات سلامت روان.

 
راه های ارتباطی با دکتر زهره واثقی
فهرست مطالب منتشر شده در مجله روانشناسی:
چگونه برای همسرم جذاب باشم؟( 17 تکنیک ساده و شگفت انگیز زنانگی)
مدیریت خشم – راهکارهای کنترل خشم در خانواده
تفاوت های رفتاری زن و مرد در خانواده
قانون زندگی در خانواده موفق
راهکارهای کنترل خشم در خانواده – قانون 90 – 10
مشاوره زوج درمانی – رابطه عاطفی و ازدواج با تیپ شخصیت نمایشی
مشاوره خانواده درمانی
دکتر روانشناس زهره واثقی | مشاور و متخصص روانشناسی خانواده و زوج درمانگر
از کجا بفهمیم داره بهمون خیانت میشه 🙀
10 راز کلیدی و ساده برای داشتن یک زندگی خوب و موفق زناشویی
7 توصیه برای اینکه از حال بد خلاص شده و به حال خوب برسیم
چگونه در 21 روز عادت های بد را ترک کنیم؟ با 6 گام ساده و عملی
چگونه گذشته را فراموش كنيم؟ 6 راهکار ساده برای فراموشی خاطرات بد
در مقابل رفتار بد دیگران چه کنیم ؟ 8 روش در جواب بدی دیگران
برای رفع دلشوره و افکار منفی چه سوره ای بخوانیم؟(4گام قرآنی)
چگونه در 13 مرحله افکار منفی را از خود دور کنیم؟
تخلیه ذهن از افکار منفی با رهایی از فکر و خیال زیاد از حد
مشاوره زوجین و زوج درمانی با کمک زوج درمانگر در قیطریه تهران
درمان افسردگی بدون دارو با استفاده از روش NLP
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
دکتر زهره واثقی، مشاور و روانشناس خانواده و زوج درمانگر، متخصص در زمینه مشاوره پیش از ازدواج، اختلافات زناشویی،اضطراب، مشاوره تربیت کودک،اختلالات یادگیری کودک و آموزش مهارت های زندگی هستند و با توجه به سوابق زیادی که در زمینه های مختلف درمان گری دارند می توانند بهترین راهکارها و راه حل ها را برای شما ارائه دهند.دکتر زهره واثقی یکی از بهترین روانشناسان در شمال تهران هستند.
روانشناس خانم دکتر زهره واثقی
مقالات منتشر شده:

آخرین نوشته‌ها

تماس با ما

02166703576 - 02122214949
راه های ارتباطی با دکتر زهره واثقی
دسترسی سریع به مقالات
فهرست
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x